Heeft u een horloge bij ons gekocht? Maar toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, Trophies Watches hanteert een 14 dagen retourbeleid. U kunt uw horloge om welke reden dan ook retourneren.

Indien u een product wilt retourneren, gelieve eerst contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn met de verwerken van het retourproces.

Klik hier om ons retourbeleid te bekijken.

De kosten van de retourzending zijn voor de koper. We raden u aan het horloge aangetekend en verzekerd terug te sturen met een trackingcode.

Als u wilt, kunnen wij het transport regelen, het enige wat u dan hoeft te doen is alle producten goed te verpakken. Geretourneerde producten dienen in dezelfde staat te zijn zoals ze door ons zijn verzonden. De originele aankoopfactuur en eventuele andere bijgesloten toebehoren mogen niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat het horloge bij u wordt afgehaald op een locatie en dagdeel naar uw keuze. We kunnen alleen het volledige bedrag terugbetalen als u het product ongedragen en met alle accessoires retourneert.

Heeft u vragen over ons retourbeleid? Neem gerust contact met ons op.

"My Rolex is a continual pleasure, and works admirably."

- Sir Winston Churchill -