Het team van Trophies Watches helpt u graag met de aanschaf van uw eerste of misschien wel volgende horloge. Horloges kunnen bij ons gekocht worden, via onze webshop, via Chrono24 of bij ons op afspraak. Onze team staat klaar om uw te helpen met de zoektocht naar uw droomhorloge.

Verzending

Of u nu een horloge of accessoires bij ons aanschaft, wij doen er alles aan om het transport zo goed mogelijk te laten verlopen. Elk horloge wordt geheel verzekerd naar u verzonden. Binnen Nederland, België en Duitsland verzenden wij met Mikropakket. Verzenden naar alle andere landen gebeurt met DHL EXPRESS. Voor bestellingen met een waarde van minder dan €500 gebruiken we POST NL.

Levertijden

Alle horloges die wij op voorraad hebben, worden binnen maximaal twee werkdagen na ontvangst van betaling naar u verstuurd, tenzij anders vermeld in de productomschrijving. Wij werken alleen met de beste transportbedrijven zodat u zo snel mogelijk uw nieuwe horloge heeft, maar helaas zijn er altijd factoren waar we geen invloed op hebben die de levering kunnen vertragen. We houden u echter altijd op de hoogte!

Verzendkosten van onze horloges:

Nederland Gratis
België  Gratis
Duitsland Gratis
Europese Unie €49.00
Rest van de wereld €79.00

 

De verzendkosten van onze overige producten:

Nederland 6,50
België  9,00
Duitsland 9,00
Europese Unie €49,00
Rest van de wereld €79,00

 

Retourbeleid

U kunt zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen alle producten retourneren, wij zijn niet verantwoordelijk voor de retourkosten. Geretourneerde producten dienen in dezelfde staat te zijn zoals ze door ons zijn verzonden. De originele aankoopfactuur en eventuele andere bijgesloten toebehoren mogen niet ontbreken. 

Betalingen

Via onze webshop kunt u betalen met Ideal, Bancontact, American Express, Visa of Mastercard. Betalen doormiddel van bankoverschrijving is ook mogelijk, neem in dit geval eerst contact met ons op. Een horloge van ons aanschaffen via Chrono24 doormiddel van een Trusted-Checkout is uiteraard ook mogelijk. Op afspraak kunt u contant of per bankoverschrijving betalen. We kunnen u het horloge pas meegeven als wij de betaling hebben ontvangen. Indien het bedrag niet direct op onze rekening staat, sturen wij het horloge gratis na, zodra het bedrag op onze rekening staat. 

"My Rolex is a continual pleasure, and works admirably."

- Sir Winston Churchill -