In 2018 is Trophies Watches opgericht door twee vrienden met een grote passie voor horloges en ondernemen. Door onze passie voor horloges en ondernemen te combineren hebben wij Trophies Watches opgericht.

Trophies Watches heet zo, omdat wij een horloge zien als een trofee. Een horloge als een belangrijke herinnering, zoals het behalen van een diploma of aan huwelijk, een horloge kan ook een herinnering zijn aan een nabestaande. Het emotionele aspect van een horloge kan voor iemand ontzettend veel beteken en dat weten wij. Wij zijn er voor de mensen die een horloge verdienen, omdat zij het horloge zien als een herinnering of als een beloning.

De handel in horloges is de laatste jaren veel verandert. Buiten dat de waarde van veel horloges is gestegen heeft er ook een grote verandering plaatsgevonden in de verkoop van horloges. Het huidige e-commerce tijdperk heeft ervoor gezorgd dat horloges veelvoudig online worden verkocht. Een horloge online aankopen brengt veel gemak met zich mee, maar neemt ook de nodige risico’s. Op een platform als Chrono24 mag iedere handelaar met een KvK inschrijving zich een betrouwbare handelaar noemen na drie maanden. Indien een horloge bij een speciaalzaak wordt gekocht, liggen de prijzen vaak veel hoger dan bij online aanbieders.

Het doel van Trophies Watches is om hier een evenwichtige balans tussen de vinden. Wij geloven in het gemak van online aankopen, maar snappen ook het belang van eerst een horloge dichtbij zien en te passen. Doordat wij een geen winkel hebben, maar een kantoor kunnen wij de kosten laag houden en u zo toch als klant van harte welkom bij ons heten en toch de prijzen marktconform houden. Ook online bij ons aankopen is mogelijk en alsnog een zeer betrouwbare optie, standaard geven 14 dagen retourgarantie en authenticiteitsgarantie.

"My Rolex is a continual pleasure, and works admirably."

- Sir Winston Churchill -