Wat kost een Omega Speedmaster?

Wat kost een Omega Speedmaster?

De Omega Speedmaster is een van de populairste horloges ooit door zijn tijdloze design en unieke ontstaansgeschiedenis. Een vraag over de Omega Speedmaster die ons vaak wordt gesteld, is: hoeveel kost een Omega Speedmaster? Deze vraag is niet makkelijk te beantwoorden door de talloze Omega Speedmaster-configuraties die zijn gemaakt door de jaren, maar door middel van deze blog ga ik jullie een beter inzicht geven in hoeveel een Omega Speedmaster nou kost. 

De goedkoopste Omega Speedmaster op het internet kost zo’n €1200, maar dan krijg je een Speedmaster Quartz en dat is waarschijnlijk niet de Speedmaster waar jullie naar op zoek zijn! De goedkoopste Speedmaster in onze collectie is op dit moment de Omega Speedmaster Reduced met referentienummer 3510.50. De Speedmaster Reduced wordt ook wel de kleinere versie genoemd van Speedmaster Professional. De goedkoopste Speedmaster inclusief doos en papieren in onze collectie is de Omega Speedmaster Day Date. Dit is een Omega Speedmaster met dag- en datumfunctie, een hele mooi en interessante complicatie.

De duurste Omega Speedmaster die je op dit moment kunt kopen op het internet is de Omega Speedmaster Apollo XI 25TH Platinum Skeleton 3096.30. Van deze Omega Speedmaster zijn er maar 50 gemaakt en dit exemplaar kost bijna €200.000! Maar je kunt gelukkig al een Omega Speedmaster kopen die een stuk goedkoper is. De meest waardevolle Omega Speedmaster in onze collectie op dit moment is de Omega Speedmaster Professional inclusief doos en papieren uit 2000 en kost €5.195.

Door de jaren heen zijn de prijzen van de Omega Speedmaster-horloges erg gestegen. Dit is goed terug te zien in de resultaten die vintage Omega Speedmaster heeft behaald op veilingen. De duurste Omega Speedmaster ooit verkocht was tijdens een veiling van het huis Phillips. Een Omega Speedmaster met referentienummer 2915-1 ging onder de hamer voor meer dan 3,4 miljoen Amerikaanse dollar.

Bij Trophies Watches hebben wij een uitgebreide collectie van Omega Speedmaster-horloges. Wil je een Omega Speedmaster kopen? Bekijk dan de collectie online. Wil je een Omega Speedmaster komen passen? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

"My Rolex is a continual pleasure, and works admirably."

- Sir Winston Churchill -